Jäsenyys

Tervetuloa mukaan iloiseen, monipuoliseen ja kehittävään 4H-toimintaan. 4H-jäsenyys on huippujuttu! Jäsenenä voit osallistua kaikkeen toimintaan, saat jäsenetuja ja paikallisia alennuksia. Lisäksi sinulla on tapaturmavakuutus 4H-tilaisuuksissa.

Pääset liittymään jäseneksi tästä.

Pääset muokkaamaan jäsentietojasi tästä.

- Jäsenmaksun suuruus on yksittäiseltä jäseneltä 40€ ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 85 € vuodessa (myös aikuiset). 

4H:n jäsenenä sinulla on käytössäsi jäsenetuja. Näet kaikki käytössäsi olevat jäsenedut omalla jäsenkortillasi.

SIILINJÄRVEN 4H:N OMAT ALENNUKSET JA JÄSENEDUT:

- Vuokrattavana Orakas-hyötykasvikuivuri, vuokrataan vuorokaudeksi kerrallaan 5 €/vrk, kesä-syyskuulla viikoksi kerrallaan, jolloin vuokrahinta 8 €/vk.

Toivomme toimintaamme kannatusjäseniä ja sponsoreita!

Tekemämme nuorisotyö on tärkeää kunnan nuorille, joten sinunkin osallistumista nuorisotalkoisiin tarvitaan! Sponsorointi voi tarkoittaa vaikka paketillista kyniä tai hetken aikaasi vapaaehtoisena. Sen ei tarvitse olla mitään isoa, kun se on jo iso kädenojennus meille! 

Kannatusjäsenyys yrityksille ja yhteisöille

Kannatusjäseneksi voi liittyä kuka vain, yritykset ja yhteisöt ovat erittäin tervetulleita mukaan toimintaamme tukemaan! 
Kannatusjäsenyys on  60 €.
60 € kannatusjäsenmaksulla saat myös logosi näkymään sponsorointiosioon sivuillamme jäsenkaudeksi! Jäsenkausi on 1.9.–31.8. (Jäseneksi liittymislomakkeen löydät sivun vasemmasta reunasta, maksuohjeet saat yhdistykseltä!)

Kannatusjäseneksi pääset ottamalla yhteyttä meihin täältä!